Lepo nema sta al ima tu uvek tvrde plastike a ljudi nikad nece napraviti auto da ima normalan klirens nego sve po pola metra, po meni bi trebalo da ej malo nize i lepse bi izgledalo
Mnogo mi nesto vuce na grantu, prednja svetla i maska su slicni a i u kabini su slicna resenja kao i u granti.vidi se da su ljudi iz renoa poradili na njoj u svakom slucaju lepse izgleda od starijeg modela i bas me zanima koja je cena
Stoji to da je tako zbog njihove klime i konfiguracije terena, ja kako znam da su sad francuzi preuzeli ruse, ovo mu dodje kao sandero, ko im radi motore? U Aleku od 93-2002 je 2.0 renoov motor
Samo da se zna nicu francuzi preuzeli Ladu nego su postali strateski partneri, Renault je postao deonicar u Ladi sa oko 25-30%, ali takodje je AvtoVAZ postao vlasnik manjeg dela akcija Renault-Nissan grupacije i sad je to ustvari Renault-Nissan-Lada group ali francuzi i japanci zbog svog imidza u svetu to ne objavljuju na sva zvona.
Sto se klirensa tice ja sam naviko na visoki klirens sa ladama koje sam vozio do sada tako da meni niski automobili dodju polu-upotrebljivi, nisu samo neprohodni putevi u Rusiji pod snegom, nasi su putevi i suvi tesko prohodni.
Ja licno mislim da je ovo veliki korak u pravom smeru samo ostaje da se vidi koja ce biti cena i da li ce moci da se kupi van Rusije i kada?
jeste da ne volim toliko ove novije lade ali mi se bas zasvidjala Lada Kalina Sport ako ste je ljudi videli... Mali,praktican,sportski automobil sa zivahnim motorom 1.4l sa 100ks... alu felne,eko koza,sportski obrtonomer,pod spojlere cak pozadi ima difuzor radi stabilnosti na vecim brzinama... Znaci odusevljen sam!!!
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school