Biti moderator je nezahvalna uloga, i ja sam se prihvatio te uloge u delu kocka lade i berza, eto zanima me ovaj forum i naravno vozilo koje vozim. Forum je meni pomogao oko nekih problema, lakse sam ih resio a dosta stvari i naucio. Da nije ovog foruma josuvek bih izlazio iz kuce ili kad odem u goste da pogledam dali sam ugasio svetla, sto vise to neradim krivac je Dare koji mi je dao ideju kako da ugradim releje za paljenje i gasenje farova.
Alexa nije misleo nista lose kad je obrisao neke poruke. Ima ovde jedan clan koji i nije toliko aktivan na forumu i zna da napise i nekoliko poruka jednu iza druge. Ja sam jednom to ispravio i njega opomenuo ali on je nastavio po starom i ja sam digao ruke iz razloga sto moze da se naljuti i ode sa foruma.
U poslednje vreme ima puno poruka nevezane za temu u kojoj se pisu, ajde sto mi piskaramo piskaramo eto zezamo se i vise se upoznajemo ali problem nastaje kad dodje neko sa strane da procita i nauci nesto tesko ce mu biti da se snadje i dodje do trazenih informacija.
Forum kakav je takav je i naravno imace svoj kraj nekada kao i sve na ovom svetu, travelman je tu i ovo cita i nemoze on bez nas i kakva ilegala te spopala nego tastatura ispred tege i da se pise, nemo ti ja dalazim tamo BGD ili napucim skoru da dodje i izede ti sve šubarke.