Doticnu knjigu/prirucnik ne posedujem a voleo bi.
E sad moj predlog za saradnju je da neko od vas koji je ima (u originalu) pozajmi da je iskeniram i prebacim u tekstualne fajlove koji mogu da se stampaju.
Nije bas sitan posao ali sam ja uporan
A mislim da bi bilo od poprilicne koristi ostalim clanovima pa i za ubuduce.
Mozda bi moglo i da se stampa pa da se deli na okupljanjima itd itd.
Ajde ko ima javite se, necu da je drpim (knjizicu) majke mi
Imam ja, u Beogradu sam svakodnevno (posao mi je tu kod Kalenić pijace) pa ako hoćeš da je uzmeš na nedelju dve - eto svrati do Kalenića oko 16:30 i preuzmi knjigu na dalju eksploataciju
Inače knjiga je maaaaalčice raskupusana (od silne eksploatacije) pa bih te molio da budeš malko pažljiv da ne pogubiš strane Inače je i poklon od mog kuma, prvog rođendana nakon što sam kupio auto
Imam i ja jedan primerak te knjige (u perfektnom stanju), pozajmio sam je od jednog lika da je prekopiram ali još ne stigoh to da uradim...
Trebalo bi u subotu oko 13h da sam u Starine Novaka kod Lada salona, idem u onu salu iza na neku rekreaciju, pa ako ti odgovara imaš i alternativu.
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
Pa lepo ja reko da ce da bude dosta interesenata.
Pa onda bolje da uzmem bolju kopiju (ipak to cini razliku pri skeniranju)
A i sta ce mi 2 primerka (ne daj Boze da nekome od vas dvojice zatreba puj, puj ) OK onda cu da se dogovorim sa samara1500.
Goxy nista licno
Uspio da slikaš i muvu (vidi se kad se slika zumbira što bi reko Šojiæ).
Hehe tek sam sad video, pa to je iz onog primerka sto je slikano fotoaparatom, linkovi bili ovde na forumu
Pa to je ovo sto sam ja uploadovao, ja sam je kompletnu odstampao sa tih fotografija i sasvim korektno se vidi i to nisam nishta doradjivao, samo oznacio sve fajlove izabrao a4 velicinu strane i klikunuo na print.... i posle par minuta poslagao.... tako da nemash potrebe da se mucish sve se sasvim dobro vidi i ovako, jedino sto ode malo vishe boje jer strana nije bash skroz bela, vec vuce na sivkasto... al' staje puno praha u ovaj HP1010 tako da
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)