presvlake
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Pravo da vam kazem kad su mi se pocepala sedishta morao sam da kupim prevlake ali nisam ih samo stavio preko sedishta nego je to bila akcija presvlacenja .
skinuo sam orginalne presvlake (skajane skaj josh uvek nije tenuo) i lepo skalpelom skinuo platno (naslon i sedeljku) isto tako i sa presvlakama odvojio sam naslon i "sits" od onog glupog lako cepajuceg platna i dao komsinici (švalja) da mi to lepo ušije . Posto sam i ja veliki "mrezitelj" presvlaka tako sam lepo presvukao sedishte . trajalo je 5 godina dok se i ono nije pohabalo sad jurim neka mazdina ili opelova sedishta - Preporucite mi koja su bolja ako imate iskustva sa tim !!!
I vishe volim imati nov daljinski (u kesici) nego neki raspadaki !!!!

skinuo sam orginalne presvlake (skajane skaj josh uvek nije tenuo) i lepo skalpelom skinuo platno (naslon i sedeljku) isto tako i sa presvlakama odvojio sam naslon i "sits" od onog glupog lako cepajuceg platna i dao komsinici (švalja) da mi to lepo ušije . Posto sam i ja veliki "mrezitelj" presvlaka tako sam lepo presvukao sedishte . trajalo je 5 godina dok se i ono nije pohabalo sad jurim neka mazdina ili opelova sedishta - Preporucite mi koja su bolja ako imate iskustva sa tim !!!
Shta fali tome ja sam promenio 3 daljinca od tv (samsung) e ovaj treci drzim u kesici od zamrzivaca i kad se pohaba kesica stavim drugu !!!!Isto kao i likove koji daljinski od tv-a drze u kesici.
I vishe volim imati nov daljinski (u kesici) nego neki raspadaki !!!!

Last edited by Samar-Guja on Wed Apr 28, 2010 12:05 am, edited 1 time in total.
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D