VELIKA KRITIKA ZA SKUPOVE - AKTIVNOST

Locked
User avatar
vojislavs89
Posts: 42
Joined: Tue Mar 22, 2011 2:40 pm
Automobil: moskvich 2140

VELIKA KRITIKA ZA SKUPOVE - AKTIVNOST

Post by vojislavs89 »

Primetio sam veliku neaktivnost i veliku nezainteresovanost za skupove. Postovao sam temu na LKS AKTIVNOSTI vezanu za skup 2012 godine. Posto vidim da i tamo nema neki odziv, zamolicu moderatora da poziv ostane i ovde kao neka podtema...bar neko vreme a posle moze da se obrise.
Mislim da nam je svima u interesu da se okupimo, druzimo, popijemo po neshto....i pustimo nase mezimce da se druze :)
Prekopiracu samo post koji sam ostavio na LKS aktivnosti, ali molim sve zainteresovane da ne odgovaraju ovde vec na mestu koje je za to predvidjeno a to je LKS AKTIVNOSTI :

E Ladaaaa forum....a mi sa Moskvichima hocemo da se druzimo. Naime, nov sam ovde na forumu, ali poceo sam dosta svog vremena da provodim ovde?!Evo sad bas citam ove postove o okupljanju i vidim da to i nije bash neka jaca strana lada kluba? Ja bih licno voleo da se to popravi? Svi automobili imaju uspesne skupove, samo lajke i generalno ruska vozila nemaju. Ajde recite....sto je jedan Opel skup ili Alfa Romeo skup bolji od naseg? Znate kakvi su njihovi skupovi, oni vise vremena provode na skupovima nego na svojim forumima....bolje da ne pisemo. Dajete malo da se aktiviramo!!!

Da li je moguce posle Nove Godine 2012, mozda je cak posle Srpske bolje da se napravi jedan veci skup gde bi doslo 99% ljudi sa foruma?
Ajmo, ko je zainteresovan? Predlozi lokacije i vreme? Posto sam ja otvorio temu...odlucujem da ona traje do 15.01.2012!!!

Tog dana cemo tacno da vidimo sta je odluceno, skupljamo se ili ne....gde i kad?! :D:D
Moskvich 2140 - Russian Muscle Car

User avatar
vojislavs89
Posts: 42
Joined: Tue Mar 22, 2011 2:40 pm
Automobil: moskvich 2140

Re: VELIKA KRITIKA ZA SKUPOVE - AKTIVNOST

Post by vojislavs89 »

Moderator neka zakljuca i ovu temu. NISTA OD SKUPA!!!!
Moskvich 2140 - Russian Muscle Car

Locked