Sto sam vas izdao, lajka je tu samo sto je malo redje vozim jer caletu trebaju kola a i ne zivimo vise na istoj adresi. Sto se mene tice, gledacu da kad tad pribavim sebi za dusu jednu Samaru jer prva ljubav zaborava nema
Poredjenja sa mojom Lajkom posto druge nisam vozio, pa ovako:
Veca je za broj pa samim tim nudi vise komfora i udobnosti u voznji, nekako pliva po ovim nasim putevima.
Dosta tisi rad motora na vecim brzinama i obrtajima ali ne i na leru (lajka se na leru maltene ne cuje ali recimo pri brzini vecoj od 110 km/h lada postaje bucna dok je vectra unutra necujna do otprilike 130-140 km/h, a onda samo malo pojacas muziku i opet nista do 160 km/h).
Iako ima jaci motor od lajke, nema neke eksplozivnosti u pritiskanju gasa, kad nagazim 112icu imam utisak da hoce da iscupa motor od snage a kod vectre se to ne desava. Da me neko ne shvati pogresno, ide ona i te kako, verovatno bolje od lajke ali ne odaje takav utisak.
Vectra je mrtva ispod 2500 obrtaja, Lajka vuce od odmah.
Lajka ima daleko udobnija sedista, Vectra ima je klasicno nemacka sedista-kruta.
Limarijski su tu negde, vectra je pocela da pokazuje po vratima, lajka jos nigde nije ali je i skoro 6 godina mladja, tako da ima vremena
Robusne su i izdrzljive podjednako i dobro podnose lose puteve.
Pri voznji vectra pruza osecaj da ste mocni, brzi i jaki, uliva vam neku sigurnost i poverenje, kod lajke toga nema ali uvek volim da vidim lica onih koje "oderem" lajkom jer se od nje ne ocekuje da bude brza.
Vectra nema toplu dusu, Lajka je ima.
Koji auto vise volim da vozim? Lajku!
Koji auto je zabavniji za voznju? LAJKA!
Lajka mozda nije brza i lepsa ali svakako sam uvek vise uzivao u voznji vozeci Ladu nego Opela. Kad malo bolje razmislim, sa Vectrom nikad nisam ni uzivao, vec se jednostavno prevozim od tacke A do tacke B. Ladu uvek vozim sa uzivanjem i nekom milinom oko srca, od prvog dana kako sam je kupio pa sve do danas, sada mozda jos i vise jer je retko i vozim.