Koliko lade predju sa fabrickim diskovima i dobosima?
Presao sam sa diskovima 200 000 risa nema na njima, kao da sam ih juce stavio, plocice sam menjao kao i ulje dok nisam kupio lukas, razmisljam da kupim neke druge diskove mekse "zbog boljeg kocenja".
ima skuplje, ali nema bolje sta da ti kazem .sva budzenja se svode na zamenu ulja i plocica nekim od prozvodjaca sa nasom klimatskom zonom(evropa) ruske su za mraz i krace traju...
ja koristim ate i motul 5.1 ulje. sluzbene guraju cesto do otpisa(350 000 pa i vise cesto crkne cajger pa ga ne menjaju zbog muljanja sa kilometrazom) sa fabrickim diskovima(samo pun disk, smoventilirajuci se brze trose)...
znaci ako si zadovoljan postojecim pamet u glavu i pare u dzep...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
znaci po difoltu diskovi nadzive auto ↲Dobre su kod njega kocnice za neku normalnu voznju, pri kocenju na vecim brzinama izgleda se ugreju brzo i slabo koci inace napred ima ukupno 4 klipa ↲na tehnickom svaki put sila kocenja na maksimumu
tezak je auto... da li si probao sa nekim malo jacim proizvodjacem tipa ate ,textar ili brembo?(ne kazem da lukas ne valja samo nije on bas svetski vrh, pogotovo u zadnjoj deceniji kad ih je pazario delfi...)
ma plocice su ekstra, ne skripe hvataju ko lude dok njih nisam stavio ja kocnice nisam imao, problem je u disku izgleda je mnogo tvrd i na sve to ruski alu dobosi, kocioni sistem ima neki umanjivac pritiska to cu okaciti da vidite, mozda i on zeza
diskovi su ok kao i dobosi sve je to teralo na nivi i do 350 ks(dakar i reli faraona) problem je ako se javi ekcenticnost ili tako neki od manjih sistema zeza(servo, 5. kocioni,glavni cilindar ili fals vazduh)
onda je to dobro ↲Videcu da mu ubacim neki drugi servo sa sve glavnim kocionim ubacilavi su od audija, za aleka glavni kocioni ima fenox i to kazu da nece da izdrzi ni par dana, 5 je dobar, ne blokiraju zadnji kad je natovaren oseti se da drugacije sistem radi neki dan sam na auto putu zakocio sa nekih 100 na sat jest da su blokirala sva 4 al nije pobegao ni malo u stranu svi rade ravnomerno, ulje je TRW novo.
Jel zna neko gde ima da se kupe nove klackalice za ladu, polovnu svaki koju sam video ostecena a ove nove sto imam cuju se ko da mali patuljci udaraju cekicem u motoru
to stoji na aleku ispok kocionog cilindra i preko njega je sve povezano, imas gore semu, izgleda to izjednacuje pritisak posto su napred dva klipa razlicitog precnika, gledao sam po netu i niko to nije izbacio a i povezana je lampica od rucne preko toga
ovo nije kao na nivi ona ima tri klipa istog precnika. ovo moras da skines sa nekog polovnog alekse ili zovi prvu rusku prodavnicu u ns i zavuci ruku malo dublje u dzep...