aleko 1.6-110ks
Moderator: parkvets
- Bax-Lada 2107
- Bax-Lada 2107
- aleko_tuning
aleko_tuning SVAKA CAST ! ! !
Evo ja gledam auto oglase , nesto kao bi da kupim forda mondea ... A sve se mislim da ulozim u mog MATOROG ALEKSU ... Majke mi da ima novi ALEKO kupio bi ga opet ! ! !
Da li je to ljubav ??? Truo je jako jako , da imam nekog "ludaka" da garestaurira ali na pocetno stanje i da imam mnogo para za takvo zezanje ucinio bih RADO ...
Nemam pojma vredi li ga prodavati,za saku eura ... ako bude stajao tek onda vise nece upaliti ! ! !
Aleko je u ekstra losem stanju ( zalim sto nemam garazu i radionicu ) imam moskvicev motor koji jos bez generalke gura , kompresija je ocajna potrosnja NE VECA od 10 litara, kazaljka je stala da vrti na 179 643km i to vec tako 4 godine stoji ... nikad nisam imao problema sa PREGREVANJEM posto je tu neko naveo ...
Usput imam jedno pitanje , pukla mi je na zadnjoj osovini ona sipka ( usput i cemu ona sluzi) jel to opasno dalje voziti ???
Aleko tuning i svi ostali SVAKA CAST NA ENTUZIJAZMU I LJUBAVI ...
p.s. Kopam ja po oglasima Aleko u nekom dobrom stanju , nekad mi dodje i da kupim , ali nemam srca da svog ALEKA unistim ... taj auto mi je glavu spasio u ovim nesrecnim ratovima...cekacu da se oparim pa cu ga restaurirati SIGURNO ...
Mozda ce neki misliti da sam LUD...a mozda su TI NEKI i upravu...
pozdrav i izvinjavam se na gnjavazi
ALEKO TUNING daj malo jos slika da se nerviram ... 
Evo ja gledam auto oglase , nesto kao bi da kupim forda mondea ... A sve se mislim da ulozim u mog MATOROG ALEKSU ... Majke mi da ima novi ALEKO kupio bi ga opet ! ! !
Da li je to ljubav ??? Truo je jako jako , da imam nekog "ludaka" da garestaurira ali na pocetno stanje i da imam mnogo para za takvo zezanje ucinio bih RADO ...
Nemam pojma vredi li ga prodavati,za saku eura ... ako bude stajao tek onda vise nece upaliti ! ! !
Aleko je u ekstra losem stanju ( zalim sto nemam garazu i radionicu ) imam moskvicev motor koji jos bez generalke gura , kompresija je ocajna potrosnja NE VECA od 10 litara, kazaljka je stala da vrti na 179 643km i to vec tako 4 godine stoji ... nikad nisam imao problema sa PREGREVANJEM posto je tu neko naveo ...
Usput imam jedno pitanje , pukla mi je na zadnjoj osovini ona sipka ( usput i cemu ona sluzi) jel to opasno dalje voziti ???
Aleko tuning i svi ostali SVAKA CAST NA ENTUZIJAZMU I LJUBAVI ...
p.s. Kopam ja po oglasima Aleko u nekom dobrom stanju , nekad mi dodje i da kupim , ali nemam srca da svog ALEKA unistim ... taj auto mi je glavu spasio u ovim nesrecnim ratovima...cekacu da se oparim pa cu ga restaurirati SIGURNO ...
Mozda ce neki misliti da sam LUD...a mozda su TI NEKI i upravu...
pozdrav i izvinjavam se na gnjavazi

- aleko_tuning
hvala!
mogu ja da ti uradim aleka, za malo para!
a tebi je pukla zadnja balan-stangla! nemoj da se igras sa tim!
ona ti drzi zadnje tockove da ti ne setaju levo-desno!
bolje nemoj da vozis tako jer moze da ti se odkine ceo zadnji trap! to se mom caletu desilo!
a imam i balan stanglu ona ti je oko 1000 dinara!
bice jos slikA!
JOS UVEK RADIM AUTO, tako da cim ga zavrsim, vi cete ga prvi videti!!!
mogu ja da ti uradim aleka, za malo para!
a tebi je pukla zadnja balan-stangla! nemoj da se igras sa tim!
ona ti drzi zadnje tockove da ti ne setaju levo-desno!
bolje nemoj da vozis tako jer moze da ti se odkine ceo zadnji trap! to se mom caletu desilo!
a imam i balan stanglu ona ti je oko 1000 dinara!
bice jos slikA!
JOS UVEK RADIM AUTO, tako da cim ga zavrsim, vi cete ga prvi videti!!!
koji je to auto bolji od MOSKVICHA?
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
- aleko_tuning
evo malo se radilo!
koliko je vreme dozvolilo!

uradio sam usis na haubi,koji je direjtno povezan sa filterom!
uranjena je folija!
prednjina je spustena za 6cm, inace ja sam je licno spustao!
opruge sam presovao, a amortizerima sam skracivao hod i stavljao sam gusce ulje tako da je sada prednina nenormalno tvrda! ekstra se ponasa u krivinama!
u palanu je i zadnji kraj da se spusta ali otom potom!
koliko je vreme dozvolilo!

uradio sam usis na haubi,koji je direjtno povezan sa filterom!
uranjena je folija!
prednjina je spustena za 6cm, inace ja sam je licno spustao!
opruge sam presovao, a amortizerima sam skracivao hod i stavljao sam gusce ulje tako da je sada prednina nenormalno tvrda! ekstra se ponasa u krivinama!
u palanu je i zadnji kraj da se spusta ali otom potom!
- aleko_tuning
- darkmensale
- aleko_tuning
bio je montiran indzeksn sistem, ali me je zezao kompjuter i protokomer, u opste nisu hteli da rade zajedno, tako da sam to sranje skinuo i bacio!
jedan covek mi je napravio usisnu granu za cetiri karburatora! samo da nanjem jos cetiri weber karburatoro i to je to!!!
jedan covek mi je napravio usisnu granu za cetiri karburatora! samo da nanjem jos cetiri weber karburatoro i to je to!!!
- aleko_tuning
sto se tice nalepnica!
nalepnice sam lepio u nadi da cu otici u kragujevac kada je bio drift, da palim gume!
ali dan pre toga mi pukne krevo od kocnice i tako da nisam ni otisao!
hteo sam da im pokazem kako se pale gume!!!
probao sam nekoliko puta i odusevio sam se!
nalepnice sam lepio u nadi da cu otici u kragujevac kada je bio drift, da palim gume!
ali dan pre toga mi pukne krevo od kocnice i tako da nisam ni otisao!
hteo sam da im pokazem kako se pale gume!!!
probao sam nekoliko puta i odusevio sam se!
- darkmensale
- aleko_tuning