P: UKRASNA MASKA SA MAGLENKAMA (za samaru)
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Re: P: UKRASNA MASKA SA MAGLENKAMA (za samaru)
Ma sta se se ti obazires sta kaze Boki......provalio sam ga danas .....oce da izgori sto nema i on
E choksi.....kad budes dokon izmeri zutu maglenku koliko je siroka (gledano sa lica).....da znam koja mi mera treba .....ja bi sire od tvojih...... i kazi mi koja je zica na snopu od zeka za far od dugih svetala.Nisam se jos zakacio na nju - ne znam napamet koja je

E choksi.....kad budes dokon izmeri zutu maglenku koliko je siroka (gledano sa lica).....da znam koja mi mera treba .....ja bi sire od tvojih...... i kazi mi koja je zica na snopu od zeka za far od dugih svetala.Nisam se jos zakacio na nju - ne znam napamet koja je
Ja sam vezao na levom faru direktno na žicu za dugo svetlo, to je ionako samo pobuda da uključi relej (koji sam okačio odmah na lim pored hladnjaka).
Inače maglenke su H2 sijalice neka francuska perverzija.
Inače maglenke su H2 sijalice neka francuska perverzija.
Nismo se razumeli.....upravo tako kao sto kazes,ali mi samo reci koja je to zica iz snopa ????choksi wrote:Ja sam vezao na levom faru direktno na žicu za dugo svetlo.
Pricas o zutim - jel??? ..... Izmeri je molim te kad ugrabis vremena - hvala .choksi wrote:Inače maglenke su H2 sijalice neka francuska perverzija.
Ova dimenzija me zanima ..

Kao neko kose vraca sa posla i u 23 i u 01 04 06 07 u zavisnosti od business need i to nakon bar 8h rada na mestu gde nema zabusavanja, citj mortusiran, uspesno prezivljvam bez ciganije

Ali kad bi probao svidelo bi ti se.
Nema frke, drzacu Strumfa na rostilju do mraka pa cuda probam njegove 

Jaaaooooo kako bi se kurcio po kraju kad bi ti ih dao na par dana da ih setas na tvom autu 

Jedino da ih vezep kanapom za auspuhskora wrote:Jaaaooooo kako bi se kurcio po kraju kad bi ti ih dao na par dana da ih setas na tvom autu

A kada bi ja stavio ove maglenke kod mene, da li bi mi se tockovi brze okretali ...
...
Ovo je pre 20 god bio hit i atrakcija na samari, priznajem da sam se ja prvi divio kada bih ovo ugledao na nekoj. Meni je i danas ovo ok, nije ruzno. E sad, sto je vreme pregazilo i auto i maglenke nema veze. U svakom slucaju lep modni detalj iz tog vremena ...
....

Ovo je pre 20 god bio hit i atrakcija na samari, priznajem da sam se ja prvi divio kada bih ovo ugledao na nekoj. Meni je i danas ovo ok, nije ruzno. E sad, sto je vreme pregazilo i auto i maglenke nema veze. U svakom slucaju lep modni detalj iz tog vremena ...

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ja sam skoro video masku na ovaj fazon samo sa okruglim farovima, moguce da je neki "skarabudz" .
Samo sto kaze Dejca treba ofarbati masku u boju auta . Coksi zameni ove migavce mlogo znoRu !
Samo sto kaze Dejca treba ofarbati masku u boju auta . Coksi zameni ove migavce mlogo znoRu !

Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Pa dajte 2 bela migavca.
Poslace nam BokeYGTi iz ZA
.....cekaj samo da mi jave ovi jedni odavde,pa ako ima da ne maltretiramo decka.....ako jave da nema,onda cemo poruciti 4 umesto 2.....i za tebe i za mene

.....cekaj samo da mi jave ovi jedni odavde,pa ako ima da ne maltretiramo decka.....ako jave da nema,onda cemo poruciti 4 umesto 2.....i za tebe i za mene

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
koliko kostaju beli migavci i ako moze da se naruci i ja bih rado !?
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Ovo su meni odgovorili pre 4 meseca kada sam se raspitivao za zmigavce u Sariti u Beogradu... Moze skora da se raspita opet..
imamo ih u ponudi, ali ne na stanju trenutno, drugim rečima naručeni su pre izvesnog vremena i očekujemo da ih dobijemo uskoro. Kada budu stigli, mogu vam dati tu informaciju, cena bočnih belih migavaca će biti 200 dinara, dok prednji migavci, migavci u faru, će koštati 750 dinara. Ako vam cena odgovara, mogu pitati dobavljača kad očekuje da će stići, pa ga možda i požuriti.
imamo ih u ponudi, ali ne na stanju trenutno, drugim rečima naručeni su pre izvesnog vremena i očekujemo da ih dobijemo uskoro. Kada budu stigli, mogu vam dati tu informaciju, cena bočnih belih migavaca će biti 200 dinara, dok prednji migavci, migavci u faru, će koštati 750 dinara. Ako vam cena odgovara, mogu pitati dobavljača kad očekuje da će stići, pa ga možda i požuriti.
Samo Samara Srbina Spasava