Svećice
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
Svećice
Koje svećice su vam se pokazale kao najbolje?
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
E 'ebi ga, da bi ovo glasanje imalo smisla potrebno je da su svi glasaci imali iskustva sa svim pobrojanim svecicama. Ovako svako glasa za "svoju" marku.
Kad se vec pominje NGK, koji ono bese kataloski broj odgovara za Samaru, znam da je negde pisano al' se ne secam gde, mozda ih budem probao u sledecoj zameni, kad ih svi vec tol'ko hvale.
Kad se vec pominje NGK, koji ono bese kataloski broj odgovara za Samaru, znam da je negde pisano al' se ne secam gde, mozda ih budem probao u sledecoj zameni, kad ih svi vec tol'ko hvale.
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
- josif visarionovic
- Site Admin
A u izjavi je glupo tacno... sta?josif visarionovic wrote:Davno nisam cuo gluplju izjavu.Samar-Guja wrote:Bosna super samo josh treba da bacam pare na svecice .
Zasto bi neko ko koristi Super Bosnu i koji je u potpunosti zadovoljan tim svecicama iz cistog pomodarstva prelazio na drugu marku, koja je "onako uzgred" drasticno skuplja?
Ja ih menjam na 15.000Km, nikad mi se nije desilo da "rikne", pali po svim minusima, ma nikakvih zamerki nemam.
E sad, jes' da sam gore napis'o da cu da probam taj vas NGK, i probacu, zato sto vas skoro 50% hvalite tu marku, ali uopste nemam iluzije da ce mi se auto ponasati ista bolje sa njima nego sto se ponasa sa Bosnom. I verovatno cu se posle opet vratiti na Bosnu, osim u slucaju da se pojavi neko primetno poboljsanje u sta iskreno sumnjam.
Malo off, ali u duhu teme: znam za slucajeve gde su ljudi iz cistog pomodarstva sipali sinteticko ulje u Samaru i napravili vise stete od koristi (procuri motor, jer aditivi iz sintetickog ulja razjedu naslage u motoru koje su zaptivale zazore koji su nastali vremenom).
A ima i ona narodna: "Pobednicki tim se ne menja"