Novi clan - II put

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Post Reply
rango959
Posts: 2
Joined: Tue Jun 09, 2015 9:15 am
Automobil: samara
Location: Novi Sad

Novi clan - II put

Post by rango959 »

It is I, Leclerc: što bi reko čuveni gospodin iz kultne serije Allo allo...
A sad da objasnim zašto drugi put: kada je broj godina veći od broja cipela počinju da se dešavaju čudne stvari, a između kojih je i selektivno zaboravljanje. Tako se i meni desilo da sam zaboravio pasword kada sam hteo da se logujem i normalno kao i uvek do sada nisam se sekirao nego sam zatražio novi. E tu sad nastaje problem: kada sam se prvi put prijavljivao koristio sam Yahoo.mail adresu za koju sam bio siguran da pasword nikad neću zaboraviti, a nigde ga nisam (zbog sigurnosti) zapisao. U međuvremenu sam presao totalno na Gmail, a pošto mi je broj godina veći od.... Tako da, kad sam zatražio novi pasword od LadaKluba, on je otišao na Yahoo, odnosno u vetar. I tako ja se drugi put predstavljam.
Prvo da ponovo, kao i prvi put, pohvalim ovaj forum koji sam kao "pasivni clan" često posećivao i gde sam zaista nalazio dosta korisnih informacija i saveta. Pravo je zadovoljstvo "videti" ljude koji bezrezervno razmenjuju svoja iskustva. Svaka cast!
Inace, osim polaganja vozačkog na "fići", oduvek vozim Ladu. Prvo je to bila Lada 1600 '80 koja je zaista bila "babaroga" od auta, ali limarija je odradila svoje, tako da je zamenjena 2000.god. novijom Samarom 1300 '88 koja me bas nije usrecila jer sam joj vec posle par meseci radio generalnu. Sada je vreme da se i ona menja...
Bez obzira na sve probleme koje sam imao sa Ladama, moje je misljenje da su to prilično izdržljivi automobili koje sam sa uzivanjem vozio sve ove godine. Do sada nikada nisam ostao na putu, uvek sam uspeo da se barem "dovučem" do kuće.

Pozdrav svima :cool
jedino se na drvo ne penje... Lada

User avatar
Dare
Posts: 3581
Joined: Wed Apr 18, 2007 5:58 pm
Automobil: Niva 1.7 4×4
Location: SVRLJIG
Contact:

Re: Novi clan - II put

Post by Dare »

Dobrodošao (drugi put ) :)

User avatar
aleko-2141
Posts: 6473
Joined: Wed Apr 10, 2013 11:22 pm
Automobil: Moskvic Aleko
Location: Beograd

Re: Novi clan - II put

Post by aleko-2141 »

:hello

User avatar
KardanPower
Posts: 361
Joined: Thu May 30, 2013 1:10 pm
Automobil: Lada 2107
Location: Šabac

Re: Novi clan - II put

Post by KardanPower »

:) pozdrav

Post Reply