Lada Vesta
Re: Lada Vesta
Nisam video, mislio sam da topic treba da bude u novitetima. Dejco, hvala za link
Pricase danas malo o vesti i u sat emisiji, kazu od nije je niza samo 1 cm. uh to je za mene, mož se tovari zemlja kolko oćeš.
https://www.youtube.com/watch?v=anLby2uEOnE
https://www.youtube.com/watch?v=anLby2uEOnE
Lada nema cega da se stidi, mozda je reno kupio fabriku, ali rusi lokalizuju proizvodnju, u novom krosu je ruski menjac : https://www.youtube.com/watch?v=sMcHaDsrgH4 . Nadam se da ce se u buducnosti i broj clanova na forumu povecati 

I ja se nadam da ce se povecati broj clanova.Gledam u 2018, godini prodato oko 400 lada,znam da su vecina za firmu Nive ali opet da bas ni jedne nema na forumu ,bas mi je zao
Проблем је у томе што се Автоваз уопште не ракламира овде.
Очигледно Рено је подредио ово тржшите Дачи а не Лади.
Очигледно Рено је подредио ово тржшите Дачи а не Лади.
Jako tržište. Ovde se bolje proda polovan Mercedes, BMW... nego nova Dačija.
Da je podredio, ukinuli bi je skroz ovde. 

Stajao danas na semaforu poree Veste SW.Vrlo pristojan auto,ako mi je na sajmu delovala malo disproporcionalno na ulici je savrsenih proporcija.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Auto je pojava, neki dan stojim na semaforu i drugar jedan vozi fokusa drugi pandu i motore i kad je stala sw taxi obojica kažu da auto ful izgleda, rado bih je vozio da živimo u normalnom vremenu.
uzmes kredu, i sve je u redu.... 

" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Kraj prodaje Lade u evropi zbog strožih uredbi o zagađenju.Verovatno to znači kraj i kod nas jer i mi pratimo uredbe EU za nova vozila.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Nema logike pošto je Vesta Euro6. Ali realno gledajući nije neki nedostatak s obzirom na prodaju koja ne može da nadoknadi trošak distribucije
Proverena,ima je na zr.ru Nije meni zao evrope al mislim da ce i nase trziste biti kolateralna steta.Taman sam poceo da razmisljam o nekoj Vesti Cross.
Nije mi bas jasna politika Renoa sa Ladom.Niti napadaju trzista niti koriste raspolozive resurse(motore.....)
Nije mi bas jasna politika Renoa sa Ladom.Niti napadaju trzista niti koriste raspolozive resurse(motore.....)
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Što bi napadali? Time bi sami sebi bili meta. Imaju Renault i Nissan kao glavne brendove a Dacia je jeftina varijanta, ne treba im još jedna.
Što se resursa tiče VAZ motori su dizajnerski stari preko 30 godina i ovako su na jedvite jade dobili Euro6. Lada je trenutno kao proizvod jedino konkurentna na tržištima bivšeg SSSR i tamo će se plasirati. Što se nas tiče mi po prodaji novih vozila nismo ni kolateralna šteta
Što se resursa tiče VAZ motori su dizajnerski stari preko 30 godina i ovako su na jedvite jade dobili Euro6. Lada je trenutno kao proizvod jedino konkurentna na tržištima bivšeg SSSR i tamo će se plasirati. Što se nas tiče mi po prodaji novih vozila nismo ni kolateralna šteta