LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: LADA CLUB CAFFE
ima, samo mora da se poruci pa ceka...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Hvala. Cimnucu ih pa videti, ima ovde po forumu borojevi telefona.
Na ebay-u iz Ukrajine kosta 75$+28$ shiping.
Na ebay-u iz Ukrajine kosta 75$+28$ shiping.
Ja sam iz Vojvodine, imam libelu u glavi, nemoj ti meni nije uzbrdo
Makedonci digli putarine na 1,5 e, sve tri naplatne.rampe.
Plin u mk oko.50 dinara, benzin 1e
Plin u gr oko 0,7e, gorivo 1,5 e
Putarine ka olimpu 1,2e i 2,2e
Plin u mk oko.50 dinara, benzin 1e
Plin u gr oko 0,7e, gorivo 1,5 e
Putarine ka olimpu 1,2e i 2,2e
Nisam ja bivsiJednom je jedan nas bivsi clan (nazalost) travelman to lepo rekao, a i ja delim njegov stav, vozila delim na dobra i losa bez obzira na marku a dobar auto je onaj sa kojim mozes u bilo koje doba dana ili noci da krenes na put od 1000km bez razmisljanja.

Pratim ja forum redovno tj svakodnevno se informisem putem njega kako stvari stoje u ladaškom svetu. Neki se hvale velikom predjenom kilometrazom a neki se hvale polusintetikom i sintetikom koju supaju u motor ali niko od njih nece da prizna da ta ista kola voze samo okolo svog dvorista jer nemaju mooda da se otisnu dalje. Mada ima i od goreg gori, eto ga Aleko cist primer

Bokiju78 svaka cast, sam odrzava ladurinu

Ja sam i dalje pobornik optime u motoru i čiste česmovaše u rashladnom sistemu pa mi verovatno zato i droniranje u bilo koje doba dana i noci nije problematično

...

...
Sta je bilo bilo je ... bilo je tu kojekakvih pametnica zbog kojih je forum i zamro ali boze moj, najhrabriji ostaju. A Skora je otisao, jer kako on kaze, nema leba u LKS. Vratice se, kaze on, kad clanarina bude 20e ... a on da bude generalni distributer marlboraJeli a šta je bilo sa travelmanom, sve da pitam što ga nema pa reko možda će se javiti. Nestao skora, u istom periodu se prestao i on travelman oglašavati.

...
Nisam je prodao niti imam nameru da je prodam. Ali je nesto nisam ni vozio tj vise stoji parkirana ali je sve pod konac i kako treba. Zezala me pumpa goriva i porozna benzinska creva pa nije htela da krese kad malo duze stoji. Ali tu je bio brat Boki koji je strucnim savetima pomogao u otklanjanju gremlina. Standardna procedura, nova pumpa 1300 dinara + nova creva + nove selne i lajka sad krese bolje nego jaPa nije valjda prodao samaru

...
Jos uvek sam zakleti ladasTravelman je bio zakleti ladas, bas me cudi sto ga nema. Dobro neka je ziv i zdrav, ako nece da se druzi nece. A samaru dali jos ima, zna li neko?

Uslikacu je jednom.
P.S. A onaj klip sa voznjom po travi je

...
Otkad je on ne popravlja, vise se i ne kvari![]()
, pa nemam sta da pisem..

Sad je mene smorio, samo mi kuka i dosadjuje mi da mu je prodam

Zato i propagira onih 20e clanarine jer hoce da bude blagajnik. Treba mu za sljivu i ostala pomagala

...
Opaaaa, imamo novog pacijenta koji voli da prozivaPa izbačen je sa foruma jer mu se lada mnogo kwarila

Dobro nam dosao ... a kako te Vi

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pa gde i bre stari druze, nije te bilo pola godine i vise. Ovim kometarima gore si dokazao da stvarno citas forum, a neces ni slovce da napises, da se popravis i da se druzis sa nama. A onaj mrsan motor to vise i nije za citanje, gubi se vreme. Ziv bio prijatelju.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
To je naš Travi :-D ostavi ti moj auto, vozim ga i više nego što treba, ne idem ko ti po Albaniji sa Golfom al ide po Bosni :-P, ne tako daleko, nemam vremena da se vozim kao ti, meni je vikend pun obaveza kao i radan dan, ako nekad promenim posao mozda se nadje vreme za putovanja. :-)
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Pozdrav Travi. Znao sam da pratis forum ali si se poodavno iskljucio iz pisanja postova kao i deteljnih opisivanja tvojih putesestvina. Mogao bi malo da nas obradujes nekom svezom slikom i da nas malo cesce posecujes. 

http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- aleko-2141
Sta te brine kad oni toga imaju koliko hoces, ovde kad tražim deo za Aleka gledaju me ko duha a kad kažem drugaru u Moskvi da mi treba neki deo on ode na trafiku i kupi :-D
Meni je tuzno 

Na 1.22 ko tvoja maska, tamo skapuje a ti si se pomucio dok si je nabavio.
E bas to... Dosta lepih lajki ima na slikama....
- aleko-2141
Pametno :-D
travelman wrote: ... da si rekao da je Skora moja bivsa devojčica![]()