Evo malo fotkica,kako se sija masina...
-cuvena plastika ispod brisaca je pukla uzduzno,prosirila se pukotina onako solidno...pitah u radnji kol'ko kosta,moze da se naruci i kosta oko 7000 lopovi!Rekoh,silikon ce da radi
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Danas isao kod drugara da popravim drugi deo daske za gepek, jer su propale one lajsne kojom se daska oslanja na plastiku pa je daska maltene pocela da upada u gepek... Kod Elektronicara sam jos ranije video moguce resenje, pa sam to i uradio i izbegao kupovinu druge...
A posto se ovaj drzac zalomio i morali smo da ga nekako izvadimo, palo nam je napamet da zakucamo ekser sa druge strane da bismo isterali slomljeni drzac u cemu smo i uspeli, pa smo isekli metalnu sipku, stavili umesto slomljenog plasticnog drzaca i sada je sve super...
Danas sam sa mojom Ladom svratio kod elektronicara i ponovio se drzacem suncobrana.
P.S. U svemu ovome drustvo mi je pravio tj. ometao skora. Nisam imao srca da ga odbijem jer je imao neopisivu zelju da se provoza u pravoj Samari i licno se uveri koja je razlika izmedju nje i onih njegovih od 150e... ...
-Pravo da ti kazem ne znam,toliko je krhka ta plastika,sad kad su je skidali sve krcka i puca..a drugo,ona se sastoji iz vise delova,tek kada se skine,sa druge strane ima srafove i jos 100 sranja...neka je ovako,ne pada mi na pamet da je skidam sad ponovo...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Ja danas probao oprati motor i nista nisam uradio. Skoro kupio buraz neko stredstvo za pranje motora za njegov beverly i ja reko ajd da vidim kako to ide. Isprskao ladin motor, sacekao 10 minuta kao sto pise i smrkom sprao ali dzabe, skinulo je tek nekih 10% prljavstine.
travelman wrote:
U svemu ovome drustvo mi je pravio tj. ometao skora
Jel tako?? ..... dooobrooo .....ma uostalom sad sam i ja upoznao elektronicara tako da mi vise ne trebas u zivotu.....eto ti ga Boki pa nek ti on sad pravi drustvo tj. smeta