skora wrote:Jesu ovo tvoje slike??? Zanima me posto je kalinina rucica pa te zato pitam
Moje licno, slikao pre koji sat

Cenu ja neznam, tj valjda je ovo sto poglavica kaze jer sam polugu skinuo sa rastur lade, daklem nasledjena je ...
dajko3 wrote:Imao sam problema sa tim prekidacem, svake godine sam menjao jer su bili loseg kvaliteta tacnije taj deo sto je na slici pukne na svakom.pre tri godine sam stavio od kaline taj za migavce i ovaj drugi za brisace i rade do dan danas bez problema

Ja sam uzeo novu za samaru i nova iz radnje izneta je bile neispravna, tj htela je da vraca desni, ali ne i levi zmigavac. To se dalo popraviti sa malo super lepka fiksiranjem onih nosica koji drze oprugu, ali kontam da bi na duze staze takav fix doveo do brzeg propadanja nosica jer i na originalnoj i kalininoj poluzi se oni mogu okretati.
Meni je malo nejasno zasto je kalinin bolje uradjen, a fakat jeste, kad je potpuno ista konstrukcija.
Inace za kalinine automate treba volan biti blizi tabli od samarinog. Dok je poluga bila na rastur ladi bio je problem dohvatiti je ...