Ja kad vidim kaljave patosnice i pedale, odma mi padne mrak na oci i nikada ne bi kupio taj auto... ...
Takodje, bitna mi je okolina i pozadina gde je auto fotografisan, ako u pozadini vidim brdo gradjevinskog materijala i kucu u izgradnji, ocigledno je koja je bila namena tog auta.
Ako neko ne moze da opere auto da bi ga uslikao za prodaju, kakao li je se tek odnosio prema njemu u toku eksploatacije.
Kao sto je 90tih bilo u modi da se trenerka uvlaci u farmerke, tako je sad u modi da se motor vozi u japankama. Naravno, vecina ima crno ispod noktiju jer im je pred kucom blato do kolena a zadnju kintu su dali za dvotockasa.
Ma pričali smo o toj ladi. Čoveku se ne prodaje i zato je stavio tu cenu. Bilo je za oko 1500 eu. odličnih specijalki ali originalnih specijalki iz 80- i neke sa manjom kilometražom koju bi ja pre kupio nego ovu.
Kad na P.A. u kruterijum pretrage ukucaš kriterijum pretrage od 2999 do 3000 e. evo šta dobijamo. http://www.polovniautomobili.com/automo ... oldnew=all
Boki78 wrote:Lep primerak. Imre moze da posvedoci koliko je bilo interesenata za njegovu lajku sa sl cenom. Za ovog sumnjam da ce biti vise
Lajka je pre godinu dana dobio ponudu od 2000€ u roku od 2 dana!Altinjanin zna o kome se radi.
Druga stvar je bilo,sto sam odustao od prodaje.Verovatno ide opet u prodaju izmedju 1-5 septembra (naravno ne za 2000 nego mnogo manje),posto cu tad biti u Srbiji,a kola cu verovatno poslati trejlerom pre.Ako ga ne prodam ja,ili ide u garazu kod caleta ili cu dati rodjaku da ga prodaje.