BA3 2108
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: BA3 2108
Pa sta on ima da kuka kad moze sva da nas kupi sa sve ladama .....Ja sam covek siroma .Meni tih 30 ko da si gurnuo prst u oko .....necu ih prezaliti jos mesec dana 

Nista me ne pitaj ...platio auto 80e ,a set kvacila 30e
..pa gde tu ima logike ?? Okrenem gazelu posto oni kao samo originale prodaju ,i pitam ih za ovaj valeo sto kupih ,kaze frajer 8100din .Ja
Reko jesi ti normalan prijatelju ....sta bre osam i sto ??? Kaze .... brale to je cena za originale.....i tako ja sva sreca to cuh i sad i ja valjam te setove samo su kod mene 7100.....ali nema vise takvih kao Boki koji su platise kao on .Slabo mi nesto zvoni telefon

Reko jesi ti normalan prijatelju ....sta bre osam i sto ??? Kaze .... brale to je cena za originale.....i tako ja sva sreca to cuh i sad i ja valjam te setove samo su kod mene 7100.....ali nema vise takvih kao Boki koji su platise kao on .Slabo mi nesto zvoni telefon

Ja bih te rado pozvao da ti zazvoni telefon ...
... ali je meni ceo set dobar ...
....
Mogu jedino da te zovem na subarice ...
...

Mogu jedino da te zovem na subarice ...

Ma imamo sad sve na stanju ...i jeftine i skupe ,i ruske i ove svemirske .....sta kome treba tu smotravelman wrote:Ja bih te rado pozvao da ti zazvoni telefon ...... ali je meni ceo set dobar ...
....

Pa aaaajde visetravelman wrote:Mogu jedino da te zovem na subarice ......

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Cudi me da niko ne kupuje repariranu korpu / lamelu cak su i bolje nego ogrginali !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Ja imam jedan set (korpu i lamelu) odlicno repariran ,i nikako da nadjem neki jeftin zamajac da bi i njega obradio i kompletirao da bude sve u paketu.
Ja licno ,takav set nikad ne bih sebi stavio na LOS auto .Da imam samaru poput Bokijeve,Travijeve ili Gagine ,sigurno bi to montirao ,jer odgovorno tvrdim da je TO BOLJE od ovog sto prodaju pod imenom raznih zvucnih firmi.Ovaj sad set sto sam kupio ,dosao je spolja .Dakle TREBALO BI da je kolko tolko sigurnija kupovina nego kod nas po radnjama.
Ko me ubedi da je TAJ set valeo (koji sam ja platio 20funti + transport) ORIGINALAN,ja ga vodim na veceru.
Ja kazem da ORG bez 150 do 200e nema price ....pa moze da se kupuje bilo gde na zemaljskoj kugli .
Ja licno ,takav set nikad ne bih sebi stavio na LOS auto .Da imam samaru poput Bokijeve,Travijeve ili Gagine ,sigurno bi to montirao ,jer odgovorno tvrdim da je TO BOLJE od ovog sto prodaju pod imenom raznih zvucnih firmi.Ovaj sad set sto sam kupio ,dosao je spolja .Dakle TREBALO BI da je kolko tolko sigurnija kupovina nego kod nas po radnjama.
Ko me ubedi da je TAJ set valeo (koji sam ja platio 20funti + transport) ORIGINALAN,ja ga vodim na veceru.
Ja kazem da ORG bez 150 do 200e nema price ....pa moze da se kupuje bilo gde na zemaljskoj kugli .
A danas je bilo :,, Dobra je Ladurina, zeznuo bi se da si je prodao".Da imam samaru poput Bokijeve,Travijeve ili Gagine

Samo Samara Srbina Spasava
200e je minimalna cena za set kvacila za kante. Uglavnom valeo i sachs za manje od dve glave je upis od pomisli na originalnost i ne znam kakav kvalitet ...skora wrote:Ja kazem da ORG bez 150 do 200e nema price ....pa moze da se kupuje bilo gde na zemaljskoj kugli .
I sta ti ja pricao o prodaji samare od samog starta?Gago wrote:A danas je bilo :,, Dobra je Ladurina, zeznuo bi se da si je prodao".![]()
![]()
![]()

Pa bio si u pravu
Nema prodaje, dok sluzi kako treba
Drugara namuci 110 8v, d*pe im pomera, gde sad da ulazim u tu pricu...

Nema prodaje, dok sluzi kako treba

Drugara namuci 110 8v, d*pe im pomera, gde sad da ulazim u tu pricu...
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
pogledacu, imao sam enterijer al ne znam da li to imam