Iako sam clan od 2008e godine ,tek sad predstavljam svoju Samaru. Auto je '90 godiste, presao nesto vise od 73000 km.Auto je bukvalno od 1998 (posle oceve smrti) do 2008 (moje polaganje za voznju) paljen otprilike dva puta godisnje: da se proveri pred tehnicki kod majstora i da se otera na tehnicki. Do 1998 je presla oko 36000km, 1000 je mozda ujak presao voznjom na tehnicki i slicno i ostalo je presla u mom vlasnistvu. Pre neki dan mi je procurela pumpa za vodu i ima neke probleme oko paljenja koji su se za sad resili, pa cemo videti
Plin joj je reatestiran do 2018. godine, ali otprilike planiram da je vozim do 2016, eventualno 2017, do kad zavrsim faks i zaposlim se

....
Od vecih limarijskih problema, naveo bih leva vrata, koja su mi se otvorila prilikom voznje u rikverc i posteno se ulubila. U voznji se ponasa odlicno, tiha je, uzivancija je voziti je, mada ja nisam ni imao prilike da vozim druga kola da bih je uporedio...
Nikada farbana, i sve vreme garazirana, osim ove zime jer sam poceo u BG sa njom da putujem...
Toliko za sad, evo i nekih slika: