Ovo je sad dovoljno star auto, da se može uvezit u SLO (EU) bez problema kao oldtimer. Za kolko prodaš??
Daj stavi ovo ladu na
http://www.mobile.de i pogledaj kakve cene imajo LADA oldtimeri, izpod 2000 eur nije ništa..... Ovo možeš prodat u njemačku kao oldimer i kupi nešto drugo za svakodnevno vožnju, ljudi koji cjene ovo bi platili nešto više za ovaj auto...
Kolega je platio za 2106, koja nije bila u takvom odličnom stanju 1300 eur, bilo je nešto malo hrđe, prošla samo 40 000 a nekoliko godina nije bila u garaži..., unutrašnjost je kao nova, i platio je još za farbanje 800 eura... i registrirao kao oldtimer, sad stoji u garaži, izgleda baš kao nova, a boja nije oreginal....
... Ja imam 2103, 2101, 2111... imam mjesta još za jednu, sad nisam u stanju, da kupim još jedan auto.. prodaj u EU.
takve rjedke Lade koštaju u njemačkoj 3000-5000 eura video sam je i za 10 000 eura... prodaj, ovaj auto je velika rjetkost, ja sam uvjeren da se če nač neko koji istinsko obožava Ladu i cjeni oreginalnost, klasiku i ljepotu ovakvog automobila...
ja imam bjelu 2103, g.79, prošla 83 000, stoji u garaži, reg. kao oldtimer, ne prodam ispod 3000 eura. Nema nikakve šanse... ma baš nećem ni zamislit, da bi prodao ovaj auto nekad ubuduće..... moja je odlična i 2106 nije baš mnogo drugačija,da imam dva auta koja sta vrlo slična, identična baš mi ne znači mnogo...
Planiram, da kupim neku 2105 koja je baš u takvom odličnom stanju kao ova tvoja.... oreginal crvene boje, prošla 70 000 km, unutrašnjost kao nova, ...za 1.000 eur bi bio lik spreman da je proda, a za sad još nije oldtimer, mora bit starija od 25 godine... možda će bit i ova moja sledeće godine, videt čemo...