Evo da vidite da stvarno imam ladu.
ovo vam je nesto kao mithbusters

fotke su napravljene na brzinu, specijalno za ovu priliku.
auto je prljav do zla boga, nasao sam danas posle posla neke klince iz kraja da ga za 10min omlate sundjerom na brzaka
auto nije zavrsen. to je jedan od projekata koji nema kraja verovatno.
fale mu branici, imam ideju kakvi ce biti. videcete kad stavim. mnogi ce reci da ih ni ne stavljam ali imajte u vidu da je ovo radni auto. vozi se svakodnevno i ne mogu sebi da dozvolim da me zaustavlja svaki pandur koji me vidi
treba jos da skratim prikljucak za kuku za oko 10cm, da manje viri.
treba mi kuka povremeno, imam camac. zadnji lonac je sa buvljaka, 3000din, bez pregrada, lepo izgleda, mnogo se dere, posluzice dok ne odradim kompletan inox izduv

rikverc svetlo kao da i nemam ali lepo izgleda kad se sve zacrveni
skinuo sam i lajsnu oko 5. vrata, ispod je bilo groblje a i vise mi se svidja ovako. mala polukruzna lajsna na zadnjem stubu je takodje skinuta i ulegnuce u kojoj je stajala popunjeno. zadnji brisac je od fiata bravo, bio mi je pri ruci, lepo izgleda i nema prepravki.

lepo izgleda sa strane?
zadnje felne 7x13su farbane pre 3 godine i pojavljuje se rdja, zrele su da ih opet odradim. prednje su sveze rasirene 7x13, siv je spric git. bile su 6x13 pa sam ih prekomandovao za zimske gume

rubovi krila su od... ma siroki su! ko prepozna, prepoznao je.
sirene felne su ok sto se tice balansiranja, nema vise od 50g olova nijedna. lepo se vide savovi gde su sirene, samo sam ih na brzaka prefarbao sprejem, bez gitovanja

migavac od skode fabia, popunjene rupe kroz koje se srafe branici

danas menjao glavchinu. magarac od vulkanizera mi pretegao sraf i sj.... navoj u glavchini

bice i napred custom branik. kad bi samo imali male crne prednje tablice kao u italiji...najradije bi eliminisao prednju tablicu. rarovi i okviri farova preradjeni specijalkini. masku sam pravio od aluminijumske mrezice

maglenke hella, namerno pravougaone

hauba u stvari nije crna ali fotoaparat bas i nije neki

volan sa buvljaka, izgulio se crveni skaj. kad ga ja presvucem nece se majci guliti. sve prasnjavo jos od farbanja

sedista od moje neprezaljene mazde 626. slupao je moj mladji bata
lepo pashu u ladu. isekao sam komplet ladine nosace sedista i ova zasrafio u patos. u nekoj buducnosti ce i ona biti crna

tunel menjaca. 10cm vishi, 7 cm siri. i kardan stoji vishlje tako da je ceo tunel podignut.
slikacu neki drugi put i odozdo. ladina hidraulika kvacila. isekao nosac hidr. cil. sa ladinog zvona, isekao nosac za sajlu sa fiatovog zavario (TIG za poznavaoce) od ladinog. menjac je super precizan. kratki hodovi, meni se svidja.

sve na jednom mestu. fiatov 1.8 tc , plindza(lpg), kn filter

da, nosaci motora su sraf na sraf ali naopacke

novi tip table za osigurace, kome je dosadilo da stalno gubi kontakte.taj posao prepustite elektricaru. ne gadja se raspored vodova unutar table.

hauba je zapravo carbon look

i najzad ponosni vlasnik