Lada 111, lada 1500SL i 1200L iz SLO
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
A šta bi vi hteli... pa ljudi moji - koliko para toliko i muzike. Nemojte mešati babe i žabe, uporedite cene novih lada sa cenama (na primer) Golfa a onda uporedite cene pre trideset godina ondašnjih Lada sa cenama ondašnjeg Golfa. Totalno je nelogično upoređivati klasik modele sa novim Ladama, to su dve različite filozofije pravljenja automobila.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]
ne, nije oreginal.BKS_tmo wrote:Bela je jako lepa, jesi li razmišljao o old school gumama sa belim bokovima?
Ma niso loše nove lade- za ova para. Da, imam Avto Magazine izpred 30 godina, lade nisu bile jeftine, isto kao golf.
Ja mislim, da je 110 dobar avto ako razumješ, da je proizvodnja počela u katastrofalnim danima za fabriku i državo. Svaka čast rusima, izdržali so.
Priora i Kalina su mnogo bolje od 110/1/2 i vjerujem, da če lada uskoro proizvodit "normalne" automobile, ako krene "C" A cena bude slična, normalna.
Sada neki "biznisman" želi da krene sa prodajo Nive za 11.990 EUR u SLO. Ovaj biznisman kaže, da nema šanse da jih prodaja jeftinije. Videt čema kako če ovi biznis krenut i od toga zavisi i prodaja drugih modela.
Moj sledeči auto bude Lada vjerujem, da nema šanse da bude loše od 111. A i sa 111 1,5 LI (8V) nemam ozbiljnih problema. Nema hrđe, a ji je 8 godina i prošla je 85 000 km. Čuvam jo, je garažirana,...
110 nije više novi model, ide u istoriju AvtoVAZa. Sad su na sceni Priore. Sa 110 su završili prošlo godinu. Proizvodnja se nastavlja u Ukraini, a nikad više u masovnim serijama.
cenik: 1978

Last edited by vazman on Fri Nov 07, 2008 10:36 pm, edited 1 time in total.

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom

Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
Čekaj, hoćeš da kažeš da trenutno nema Nive u ponudi na Slovenačkom tržištu?vazman wrote: Sada neki "biznisman" želi da krene sa prodajo Nive za 11.990 EUR u SLO. Ovaj biznisman kaže, da nema šanse da jih prodaja jeftinije. Videt čema kako če ovi biznis krenut i od toga zavisi i prodaja drugih modela.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]
Da, nema Lada i Nive, več od 5-6 godina. A svaku godinu se kupi možda 1 ili 2,3 u inozenstvu. Vozili smo Kalino i Prioro u Banja Luki. Kolega koji vozi 111 16V če kupit Prioro u Avstriji, nije još 100% za sada, a je možda i veči zaljubljenik u Lade kao ja.BKS_tmo wrote:Čekaj, hoćeš da kažeš da trenutno nema Nive u ponudi na Slovenačkom tržištu?vazman wrote: Sada neki "biznisman" želi da krene sa prodajo Nive za 11.990 EUR u SLO. Ovaj biznisman kaže, da nema šanse da jih prodaja jeftinije. Videt čema kako če ovi biznis krenut i od toga zavisi i prodaja drugih modela.
Gledaj cenik automobila u YU 1978 u prošli poruki.

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom

Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera