nevjerovatno... a mi balkanci nismo ni culi za to.... strasno kako kad neka zemlja ima visi standard, odmah joj se i nudi veci izbor kod iste stvari...
Covece pa nisam ni znao da Lada ima ovako lepe felne kao dodatnu opremu, a i volani su extra za to doba, stvarno nisam imao pojma da ovako nesto postoji...
Ne bih rekao da su neprakticni kada vuces prikolicu. Pogotovo ako je sira od kola. Ja sam imao takve na volgi (naravno da se skinu kada ne vuces prikolicu) i odlicna su stvar.
A sto se tice dodatnt opreme mislim da smo samo mi dobijali maltene gole lade!!
Znam dvojicu poznanika koji su doterali lade iz rusije, a koje su fabricki imale mnogo bolju opremu nego sto se kod nas nudilo...
Da neverovatan izbor dodatne opreme...vec zamisljam svoju rivu sa siberom.Primeticete i da je na rivama za nase trziste retrovizor mali i totalno neskladan sa automobilom dok je ovde nesto veci i naravno skladniji a cak i nije deo dodatne opreme.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Што се тиче опреме, 'ел се ко сећа немачке фирме "Аутотехник Борис" која је код нас продавала многе лепе ситнице за Самару, али у за Југашина? А то какве су код нас Ладе биле у 80-им... не заборавите да су оне биле монтиране код нас и као такве требало је да буду што једноставније за монтажу и што јефтиније. Зато су и биле "клот".
А у Финској су се монтирале у "Валмету", великој фабрици која је мени познатија по производњи оружја, све уз доста финских компоненти и којечега западног порекла. Па сетите се фотки Лада из Француске (Лада-Пош)
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!