Okviri za nove tablice
Moderator: BokeYGTi
Okviri za nove tablice
Pošto su naši vladari najzad odlučili da uvedu tablice po EU standardu (valjda od 1.1.09.) predlažem da počnemo da se dogovaramo oko novih okvira. Pošto sam jedan okvir prošli put platio 500din i 1000e ja se javljam da budem glavni distributer (da skupim pare,uzmem okvire i posle ih podelim).
Dakle treba da se osmisli štampa,da se prijave zainteresovani i sl. pa da podelimo zaduženja i imamo dosta vremena da to odradimo kako treba.
Dakle treba da se osmisli štampa,da se prijave zainteresovani i sl. pa da podelimo zaduženja i imamo dosta vremena da to odradimo kako treba.
- Marko
- Site Admin
- Automobil: /
Nije mi bas jasno sta si hteo da kazes ovde...Pošto sam jedan okvir prošli put platio 500din i 1000e
Da, ja sam za, bolje poceti na vreme...
Moj predlog: Stari okviri su bili ok, ali mi je ta kombinacija boja (siva pozadina) bila nekako "neupadljiva". Predlazem nesto sa crnom pozadinom, i hromiranim slovima...
Dogovoreno.vigmir wrote:Pozovi me na 064 64 67 218 i dacu ti jedan par.Kod mene ima jos 3 para koji stoje od prosle godine.Shone89 wrote:U principu moze ... mada meni trebaju okviri za ove sadasnje tablice
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Ljudi malo je smesno ovo sto radite.... krecete sa licitacijom ko ce koliko....a ne znate ni ko ce da pravi ni koliko ce da kosta....niko nista nije konkretno ponudio
1.) prvo nadjite firmu koja ce to raditi
2.) proverite koliko je minimum za porucivanje tih hromiranih okvira
3.) dogovorite definitivnu cenu sa ljudima
4.) dogovorite sam izgled, neki izbor
ovako je neozbiljno...
setite se samo da smo prosli put JEDVA navukli dovoljan broj za ove obicne stampane okvire u boji, mislim da je bilo potrebno 40, jer onim hromiranim nismo mogli ni da primirisemo posto nas nema ni upola dovoljno za to narucivanje, mislim da je cak trebalo min.75....cak su kasnije njih nekoliko uzimali i po 3,4kom....Josif cak 5 komada....samo da navucemo do minimuma za narucivanje ovih obicnih.... evo kako je to sve izgledalo viewtopic.php?t=727&start=0 citajte
Gde se sad toliko zurite? Po redu, predjelo, glavno jelo, dezert, pivo...
1.) prvo nadjite firmu koja ce to raditi
2.) proverite koliko je minimum za porucivanje tih hromiranih okvira
3.) dogovorite definitivnu cenu sa ljudima
4.) dogovorite sam izgled, neki izbor
ovako je neozbiljno...
setite se samo da smo prosli put JEDVA navukli dovoljan broj za ove obicne stampane okvire u boji, mislim da je bilo potrebno 40, jer onim hromiranim nismo mogli ni da primirisemo posto nas nema ni upola dovoljno za to narucivanje, mislim da je cak trebalo min.75....cak su kasnije njih nekoliko uzimali i po 3,4kom....Josif cak 5 komada....samo da navucemo do minimuma za narucivanje ovih obicnih.... evo kako je to sve izgledalo viewtopic.php?t=727&start=0 citajte
Gde se sad toliko zurite? Po redu, predjelo, glavno jelo, dezert, pivo...
- Marko
- Site Admin
- Automobil: /
Deki, hoces, neces, the end.
Uopste me ne zanima hoceli par biti 150, 250 ili 450 din. (Prosli su bili 150 ako se ne varam, pa ne mogu ni ovi biti nista bitno skuplji ili jeftiniji)...
Treba u startu znati koliki broj uzima.
Prethodnog puta, mogli smo da uzmemo i hromirane po skoro istim (ako ne i istim uslovima), ali zbog dizajna nismo.
Dizajn se resi "ocas posla", tako da nista nije problem.
Sto manje komplikacija, tj. gubljenja vremena. Ako bi sada pravili glasanje i ostale peripetije, (neprimerene za ovako smesan deo), dobili bi okvire 2010. u avgustu...
Uopste me ne zanima hoceli par biti 150, 250 ili 450 din. (Prosli su bili 150 ako se ne varam, pa ne mogu ni ovi biti nista bitno skuplji ili jeftiniji)...
Treba u startu znati koliki broj uzima.
Prethodnog puta, mogli smo da uzmemo i hromirane po skoro istim (ako ne i istim uslovima), ali zbog dizajna nismo.
Dizajn se resi "ocas posla", tako da nista nije problem.
Sto manje komplikacija, tj. gubljenja vremena. Ako bi sada pravili glasanje i ostale peripetije, (neprimerene za ovako smesan deo), dobili bi okvire 2010. u avgustu...
Nije tacno! Nismo uzeli hromirane zato sto je minimum bio veci! Ali to nije bitno. Treba prvo videti koliko nas hoce da uzme. Ako nas nebude dovoljno predlazem da uzmemo taj minimum a troskove podelimo svi mi koji smo hteli da uzmemo. Svakako ce se neko ko se bude kasnije uclanio hteti okvirea, a te pare neka se iskoriste za troskove foruma ili nekog skupa ako ga ikad bude bilo...
moja Lada, gazi svakog gada...;)