| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ladolez
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 12:38 pm Post subject: Instalacija za zvucnike i CD player |
|
|
Interesuje me da li na Ladi 110, 2000. godiste postoji razvucena fabricka instalacija za zvucnike i CD player.  |
|
| Back to top |
|
 |
altinjanin
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 1:15 pm Post subject: |
|
|
Odmah da ti kazem nista nema,rupe imas u vratima/prednja/ i na kraju kod zadnje police,ali zica i slicno jok.  |
|
| Back to top |
|
 |
Ladolez
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 10:19 pm Post subject: |
|
|
...ali cini mi se da sam video neke slobodne konektore u vratima.  |
|
| Back to top |
|
 |
altinjanin
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 12:51 am Post subject: |
|
|
| Jedino ako je neko pre tebe ugradjivao/ako nisi kupio novu lajku/pa da znas da je kod tebe od prvog dana,znaci jedino ako si kupio od nekoga,a taj neko je imao muziku,pa kad je prodavao je izvadio,inace nema,nema,ja sam se mucio dok sve nisam provukao..... |
|
| Back to top |
|
 |
Gile

|
Posted: Fri Jul 30, 2010 10:36 am Post subject: |
|
|
Moja lada je 2003. god. i nije imala nista od pripreme za radio, sve je moralo naknadno da se provlaci. Gotovo je nemoguce da na tvojoj ladi postoji fabricka instalacija. Citao sam da su tek kasnije, tj. zadnje serije 110-ki imale fabricki uradjenu pripremu. E sad, koliko se secam tacno je da postoje neki slobodni konektori u vratima ali ima vise od 6 god. kako sam to otvarao i stvarno se ne secam cemu sluze, uglavnom za radio nisu sigurno _________________ http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2618 |
|
| Back to top |
|
 |
altinjanin
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 11:18 am Post subject: |
|
|
Ma mrzi Ruse da se bakcu s tim,seli i cepaj votku,ko ce sad i kablove da provlaci.......  |
|
| Back to top |
|
 |
Ladolez
|
Posted: Sat Jul 31, 2010 7:54 pm Post subject: |
|
|
lepo s njiove strane.  |
|
| Back to top |
|
 |
bruyoni

|
Posted: Sat Jul 31, 2010 9:26 pm Post subject: |
|
|
| Bolje sam da ih provlačiš nego da se skenjaš kad vidiš kakvu sirotinju od kablova stavljaju proizvođači. Ovako uzmeš kolko ti treba 0.75 ili 1 i sprovedeš ko čovek. |
|
| Back to top |
|
 |
finaldesign

|
Posted: Sat Jul 31, 2010 9:36 pm Post subject: |
|
|
| bruyoni wrote: | | Bolje sam da ih provlačiš nego da se skenjaš kad vidiš kakvu sirotinju od kablova stavljaju proizvođači. Ovako uzmeš kolko ti treba 0.75 ili 1 i sprovedeš ko čovek. |
točno tako. Na mojoj je "fabrički" stavljen radio. Naravno ne u tvornici već kod auto dilera prilikom kupnje, ali svejedno, kad je meni lajka pala pod šape, sve sam žice počupao i stavio adekvatne.  _________________ http://www.final-design.net > Portal o grafičkom dizajnu.
--------------------------------------------------------------
Jazavac Džef trči po šumi glodajući neko suho žbunje. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|