| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
zlatkodesign Clan

|
Posted: Fri Jul 30, 2010 9:53 pm Post subject: Modernizovana Lada NIVA |
|
|
Mozda je ovo neko na forumu za nive objavio, a ako nije evo slika sta je novo na ladi nivi za 2010-tu.
 _________________ Vozim lade celog zivota uskoro prelazim na Ladu Kalinu
Last edited by zlatkodesign on Sat Jul 31, 2010 12:13 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Dare

Joined: 18 Apr 2007 Posts: 698 Location: SVRLJIG. Automobili: Lada Niva 1.7 4x4, Zastava Koral IN 1.1
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 10:31 pm Post subject: |
|
|
meni ovo malo lici na korak nazad u evoluciji nive.
koja je razlika kod prednjeg vesanja?
ovaj patent zadnjeg sedista mi se ni malo ne dopada. novi prednji zmigavci su diskutabilni... retrovizori su svakako bolji od mojih, ali mislim da se ne uklapaju bas najbolje, a tek sto vire sa strane.... meni i ovako svaki drugi dan pesaci krive retrovizor iako uvek ostavim dovoljno mesta sta li bi bilo sa ovima _________________
Voleo bih nova kola u garaži ali za to mora kredit da se traži |
|
| Back to top |
|
 |
altinjanin
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 11:44 pm Post subject: |
|
|
| Komandna tabla je uzeta od lajke 112 coupe....... |
|
| Back to top |
|
 |
Dare

Joined: 18 Apr 2007 Posts: 698 Location: SVRLJIG. Automobili: Lada Niva 1.7 4x4, Zastava Koral IN 1.1
|
Posted: Sat Jul 31, 2010 1:51 pm Post subject: |
|
|
sta pokazuju displeji ? _________________
|
| Back to top |
|
 |
parkvets

|
Posted: Sat Jul 31, 2010 1:58 pm Post subject: |
|
|
| Koliko znam kvacilo je skroz promenjeno,lakse se stiska i duze traje.Smanjena je buka transmisije i nema ono cuvenog krljanja.Novo oslanjanje povecava stabilnost,svi znamo koliko Niva zna da proklizne sa sva cetiri tocka u krivinama ako se iole brze vozi. |
|
| Back to top |
|
 |
altinjanin
|
Posted: Sat Jul 31, 2010 4:07 pm Post subject: |
|
|
| Ovaj drugi displej bi trebalo da pokazuje koliko ima goriva,koliko jos mozes preci,i trenutnu potrosnju,i slicno,mozda i spoljnu temperaturu,mada...ko zna sta su Rusi zamislili... |
|
| Back to top |
|
 |
Dare

|
Posted: Sat Jul 31, 2010 4:31 pm Post subject: |
|
|
| parkvets wrote: | | Koliko znam kvacilo je skroz promenjeno,lakse se stiska i duze traje.Smanjena je buka transmisije i nema ono cuvenog krljanja.Novo oslanjanje povecava stabilnost,svi znamo koliko Niva zna da proklizne sa sva cetiri tocka u krivinama ako se iole brze vozi. | nisam razumeo _________________
|
| Back to top |
|
 |
Dare

|
|
| Back to top |
|
 |
Gile

|
|
| Back to top |
|
 |
zlatkodesign Clan

|
Posted: Sat Jul 31, 2010 11:14 pm Post subject: |
|
|
DARE hvala za odlican link, AZIAavto je odlicno opisala sta je sve novo na nivi, darago mi je da sve cesce rusi menjaju po nesto, u prilog tome idu i slike novih retrovizora na kalini i na njoj su napravili pomak u preko 300 tacaka, video sam sajt ali ga nisam bukmarkovao mislio da je neka propagnada ili nagadjanje, kad sam video nove retrovizore sve mi je nilo jasno. Kad bih kupovao NIVU sigurno bih potrazio noviji model, mada mogli su malo vise da se potrude, naprimer da ubace rucke na vratima od priore, naslone na zadnjoj klupi, bolju antikorozivnu zastitu, lepsi tapacirung na vratima... _________________ Vozim lade celog zivota uskoro prelazim na Ladu Kalinu |
|
| Back to top |
|
 |
altinjanin
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 12:22 am Post subject: |
|
|
| Rusi,Rusi.... imaju''kasno paljenje''...treba im 30 godina da isprave i poboljsaju neke svari,ali sta je tu je... |
|
| Back to top |
|
 |
zlatkodesign Clan

|
Posted: Tue Aug 03, 2010 12:14 am Post subject: |
|
|
Na www.vaztv.ru imas detaljan video test u razlikama ogibljenja predhodne verzije i ove za 2010-tu, razlika je velika sto se najbolje vidi na video materijalu koji je snimila sama fabrika u prelazu grubih ispupcenja na putu pri 60km/h. _________________ Vozim lade celog zivota uskoro prelazim na Ladu Kalinu |
|
| Back to top |
|
 |
Dare

|
Posted: Tue Aug 03, 2010 10:17 am Post subject: |
|
|
kako se zove taj klip i gde da ga nadjem? jednom sam odgledao ali sam ga izgubio  _________________
|
| Back to top |
|
 |
parkvets

|
Posted: Tue Aug 03, 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
| Dare wrote: | | parkvets wrote: | | Koliko znam kvacilo je skroz promenjeno,lakse se stiska i duze traje.Smanjena je buka transmisije i nema ono cuvenog krljanja.Novo oslanjanje povecava stabilnost,svi znamo koliko Niva zna da proklizne sa sva cetiri tocka u krivinama ako se iole brze vozi. | nisam razumeo |
Mozda nisam dobro opisao,Niva dosta poskakuje a npr dosta hoce da klizne ako brze vozis npr kad se penjes na Divcibare po vlaznijem kolovozu. |
|
| Back to top |
|
 |
zlatkodesign Clan

|
Posted: Tue Aug 03, 2010 11:16 pm Post subject: |
|
|
DARE udjes na "Архив видеопрограмм", i tu nadjes "Выбери LADA" i naslov je "Жизнь на колесах" LADA 4X4M, тест-драйв". Uzivaj. _________________ Vozim lade celog zivota uskoro prelazim na Ladu Kalinu |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|