Lada klub Srbija Forum Index Lada klub Srbija
Udruzenje ljubitelja automobila Lada

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

akumulator

Post new topic   Reply to topic    Lada klub Srbija Forum Index -> 2107
View previous topic :: View next topic  
Author Message
darkoZ

PostPosted: Mon Jul 26, 2010 10:00 pm    Post subject: akumulator Reply with quote

Drugari, na lajki mi crce akumulator pre neki dan BOSCH-ove proizvodnje....
Na njegovu izdrzljivost sam prezadovoljan, jer mi je regler 3 puta crkavao i kola su se usled praznjenja akumulatora gasila, i pored toga je trajao 3 i po godine. Zivim u Obrenovcu i danas sam nasao vremena da obidjem sve radnje i sad sam malo zbunjen.
Naime, samo u jednoj radnji imaju BOSCH, dok sve imaju BLACK HORSE, i svi koji nemaju BOSCH kazu da su strasno losi i da su imali mnogo reklamacija na njih i zato ih i ne drze. Za BLACK HORSE kazu da su dobri mada ja ne mogu da im poverujem jer su dva prethodna bila bas ta i otac je imao isto i obojici su zavrsili neslavno i odjednom i to najduze dva meseca posle isteka garancije...
Molio bih vas da pomognete svojim misljenjem o BOSCH-u i iskustvima....
U pitanju je lada 2107 1300ccm na kojoj treba akumulator sa levom + klemom i snage 55Ah
Unapred hvala...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
djape1977

PostPosted: Mon Jul 26, 2010 11:06 pm    Post subject: Reply with quote

u dva razlicita auta sam bacio dva bosch-a, oba crkla vrlo brzo po isteku garancije
jeronimo

PostPosted: Mon Jul 26, 2010 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

uzmi somborac (jos bolje onaj iz nove serije sa povecanom aperazom trajace najmanje toliko)

Back to top
View user's profile Send private message
choksi

PostPosted: Tue Jul 27, 2010 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

Nemojte otvarati teme koje postoje Mad
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=724&highlight=
Back to top
darkoZ

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 2:01 am    Post subject: Reply with quote

Koliko ja vidim prijatelju, niko do sada nije pitao sto sam ja sada, a pitanje je bilo da mi neko pomogne sa svojim misljenjem o boschu i iskustvom.... sto je i uradio djape1977, i ja mu se sada zahvaljujem, kao i jeronimo koji je dao savet i kome se takodje zahvaljujem, a ti mi nisi pomogao ni malo tako da ti se nemam na cemu zahvaliti.... Very Happy
U svakom slucaju, misterija resena, posto nece dobijati bosch koji meni treba u skorije vreme, a bilo mi je hica danas za kola, tako da je pazarena VARTA pa neka sluzi koliko sluzi..... Wink
Back to top
djape1977

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 9:32 am    Post subject: Reply with quote

nema na cemu. inace, cisto da te obradujem, vec na nekoliko mesta sam cuo da se i bosch i varta koji se kod nas prodaju proizvode u istoj fabrici u turskoj...
altinjanin

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 10:53 am    Post subject: Reply with quote

Od septembra pa do marta,sigurna je samo varta...... Mr. Green
Back to top
djape1977

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 11:24 am    Post subject: Reply with quote

ma teraj ih... imao sam vartu 97ah u 132 dizelu, kupljen jos sredinom 90tih u grckoj, trajao 10 godina, ukradise mi ga na kraju, jos je valjao.

magneti marelli 77ah, u ladama, tri auta je promenio, kupio sam ga ovde, doneo ga drugar iz italije i ispostavilo se da mu ne odgovara orijentacija klema. ja ga ubacio u tadasnju lajku, radio je 5-6godina dok ga na kraju nije ubio anlaser kojem je ispala cetkica, napravila kratak spoj i u toku noci ga nepovratno ispraznila.

gde kupiti opet takav akumulator??? sve samo djubre prodaju ovde, j**** ti drzavu i trgovce i narod koji to trpi Mad
altinjanin

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

Upravo tako,nemas gde kupiti kvalitetan deo i naravno posteno platiti,ne bezim od toga da platim,ali trazim kvalitet,a ne made in''no name''..ici cu Djape krajem avgusta ponovo u Italiju/sever/ bas cu pogledati sta iam,pa mozda i uzmem i odmah mmmontiram na lajku,posto ne znam kako bi preko granice.
Back to top
djape1977

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

mozes da preneses do 300e bez carinjenja. stavi u gepek, sacuvaj racun i uzivaj. kupi marelija, odlican je.
choksi

PostPosted: Wed Jul 28, 2010 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

darkoZ wrote:
Koliko ja vidim prijatelju, niko do sada nije pitao sto sam ja sada, a pitanje je bilo da mi neko pomogne sa svojim misljenjem o boschu i iskustvom.... sto je i uradio djape1977, i ja mu se sada zahvaljujem, kao i jeronimo koji je dao savet i kome se takodje zahvaljujem, a ti mi nisi pomogao ni malo tako da ti se nemam na cemu zahvaliti.... Very Happy
U svakom slucaju, misterija resena, posto nece dobijati bosch koji meni treba u skorije vreme, a bilo mi je hica danas za kola, tako da je pazarena VARTA pa neka sluzi koliko sluzi..... Wink

Prijatelju da si pročitao temu akumulatori video bi dosta poučnih postova, a među njima i markove koji je kupio boš koji mu je crko još u garanciji.
Npr. video bi ovo:
darkmensale wrote:
Marko wrote:
Marko wrote:
Kupljen Bosch 55ah, sa gelom, bez odrzavanja, nakon TOTALNOG izdisaja Black sranja.

Taj isti Bosch, kupljen 12.11.2007, zamenjen danas u garantnom roku za Bosch S4 60aH Silver.

Ni Bosch vise nije sto je bio...

Moj drugar je kupio isti takav i posle nepunih godinu dana je crkao Confused

A mislim da je lakše da sve bude pregledno nego da razvodnjavamo teme do besvesti.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Lada klub Srbija Forum Index -> 2107 All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Design by Gordan Jovic and Marko Visacki