Lada klub Srbija Forum Index Lada klub Srbija
Udruzenje ljubitelja automobila Lada

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Servisi
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Post new topic   Reply to topic    Lada klub Srbija Forum Index -> Servisi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jeronimo

PostPosted: Sat Feb 14, 2009 12:10 am    Post subject: Reply with quote

kakvi su moj kolega je bio ranije i kaže da rade muž i žena u dosta skučenim(iznajmljena garaža po pola sa drugim servisom) bili su veoma prijatni ...
imaju li originalnih delova?

Back to top
View user's profile Send private message
altinjanin

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 9:47 am    Post subject: Reply with quote

servis je ok,ima veca garaza,dizalica...ima sve originale...samo skupi su,menjao sam plasticni prsten na menjacu,350 din kosta ,a ruke 700!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
choksi

PostPosted: Fri Feb 27, 2009 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

Ja sam danas imao peh ili srecu da mi u PA crkne homokineticki. Uz pomoc Goxxy-a sam nasao radnju sa delovima i kupio zglob za 2150din. A majstor da to zameni? E pa tu sam imao srece da mi auto crkne na 50m od radionice Ljubicic. Zamenili su homo za 40min i to naplatili (po meni povoljno) 800din. Od vremena crkavanja do ponovnog kretanja lajke proslo je 1h i 20min, pa to nema ni na reliju, u svakom slucaju sam dobro prosao i jos stigao da odem na buvljak zbog cega sam i dosao u PA. :prvi :xixi :xixi :xixi
Back to top
savke
Clan
Clan

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 10:53 am    Post subject: Reply with quote

Jos samo reci na kojoj ladi?
Goxxy

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

choksi wrote:
Ja sam danas imao peh ili srecu da mi u PA crkne homokineticki. Uz pomoc Goxxy-a sam nasao radnju sa delovima i kupio zglob za 2150din. A majstor da to zameni? E pa tu sam imao srece da mi auto crkne na 50m od radionice Ljubicic. Zamenili su homo za 40min i to naplatili (po meni povoljno) 800din. Od vremena crkavanja do ponovnog kretanja lajke proslo je 1h i 20min, pa to nema ni na reliju, u svakom slucaju sam dobro prosao i jos stigao da odem na buvljak zbog cega sam i dosao u PA. :prvi :xixi :xixi :xixi
Druže - da je trebalo da begam sa posla da ti pomognem, ne bi bio problem. Bitno je da si ti sredio Lajku i da se kotrlja kako treba Wink

Nadam se da ćeš doći na okupljanje za vikend.

PostPosted: Tue Mar 03, 2009 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

savke wrote:
Jos samo reci na kojoj ladi?

Na novosađanki desni. Malo se čuo Mr. Green a na putu do PA je počeo da vuče auto u desno i da se teško mota a kad sam smotao u levo sve je otišlo u q... Evil or Very Mad Mislim da je pukla manžetna pa se navatao snega ( pošto nisu čistili lepo ulice).
Back to top
miske

PostPosted: Sun Mar 29, 2009 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Imam problem sa letvom volana na samari da li neko moze da mi preporuci nekog kvalitetnog majstora.
p.s. Okolina Rakovice
Back to top
cale

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

Moze li mala pomoc oko pronalazenja servisa za ladu 110 8v.... !!!
Trebao bih uskoro da obavim veliki servis a ima i jos par stvarcica koje bi trebalo srediti...(los rad motora, uskoro i set kvacila i par sitnica) E sad, interesuje me da li timV i BeoLada i dalje odradjuju posao korektno ili su popustili... ima li ko iskustva sa Manik-om??? Treba mi korektan servis koji ce se potruditi pa cak i samoinicijativno pregledati sta sve fali i naravno da da neku garanciju na svoj rad! Pomoc Shocked
Back to top
p0peye

PostPosted: Tue Aug 18, 2009 9:40 am    Post subject: Reply with quote

Rada Liva wrote:
TIM-V! Perfektno! Ljudi znaju znanje, auto mi prede kao macor! Mnoge elemente buke su jednostavno smanjili zatezanjem raznih srafova, nauljivanjem ovoga i onoga.... Niva mi ide bolje nego ikada, a sve to za prilicno skromne pare.

Znaci, ne mogu da se porede sa Euroladom, koja jedva da je na tim servisima ista radila osim zamene ulja. Mnogi srafovi su popustili tako da su se ovi danas cudom cudili kako se labavo drze one grane sa amortizerima i sl. jer nikada niko nije proveravao. Nema segmenta automobila koji oni danas nisu nastelovali, zategli ili nauljili! Od kuplunga, volana, tockova, kocnica, menjaca do farova.

Jedan od mehanicara je velika picajzla i pusta kola tek kada je on zadovoljan ishodom! Vrlo su druzeljubivi, odgovaraju na svako pitanje i nemas utisak da ih smaras prisustvom - naprotiv, bas vole da caskaju dok rade. Preporuka!

7 postova, 4 predstavljanje i traženje servisa, a 3 hvaljenje na sav glas servisa TIM-V.
Hm......
Izgleda da su ti toliko dobro sredili kola da više nema potrebe da postuješ...
Jumbo

PostPosted: Thu Aug 20, 2009 9:39 am    Post subject: Reply with quote

cale wrote:
Moze li mala pomoc oko pronalazenja servisa za ladu 110 8v.... !!!
Trebao bih uskoro da obavim veliki servis a ima i jos par stvarcica koje bi trebalo srediti...(los rad motora, uskoro i set kvacila i par sitnica) E sad, interesuje me da li timV i BeoLada i dalje odradjuju posao korektno ili su popustili... ima li ko iskustva sa Manik-om??? Treba mi korektan servis koji ce se potruditi pa cak i samoinicijativno pregledati sta sve fali i naravno da da neku garanciju na svoj rad! Pomoc Shocked

Posto si iz Sefkerina imas majstor Baneta u Opovu. Radio je u Euroladi dok je postojao servis. Sada radi kuci. Dobar je majstor i deluje posteno. Meni je jedno vreme odrzavao Ladu dok nisam nasao blizi servis.
Sinisa

PostPosted: Tue Jan 26, 2010 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Pozdrav svima,

Nisam dugo bio na forumu, pa mi je praktično sve novo. Inače sam vlasnik lade nive 2003 godište (da podsetim učesnike diskusija, pošto sam poslednji put ovde pisao 2007.) Hteo bih i ja da prenesem svoja iskustva u vezi sa ladinim servisima u Beogradu:

1. Jugolada - kao što mnogi ovde pomenuše, očekuju da ih čovek moli da bi uopšte primili kola na servis. Čini mi se da oni održavaju službena vozila murije i nekih javnih preduzeća tako da je logično da im mi, individualni korisnici, nismo zanimljivi. Sam servis su uradili površno, tj. ono što je banalna stvar (tipa zamena kvačila) to je OK, a ono što treba malo dijagnostikovati nisu ni pipnuli.

2. Beolada - jednom sam servisirao, nisu uradili iz prve kako treba, posle toga nisam ni išao

3. Ruski (kod hipodroma) - preskup i površan (treba imati u vidu da sam išao po preporuci čoveka koji ih dobro poznaje, mogu da zamislim kako tek rade nekom ko dodje "sa ulice")

Vidim da se ovde hvali Tim-V kod kojih još uvek nisam išao. Dajte neki kontakt telefon, neko ime.

Hvala unapred!
Post new topic   Reply to topic    Lada klub Srbija Forum Index -> Servisi All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Design by Gordan Jovic and Marko Visacki