| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Miljan

|
|
| Back to top |
|
 |
Dutchman
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 5:51 pm Post subject: |
|
|
| nerade linkovi vishe |
|
| Back to top |
|
 |
Miljan

|
Posted: Thu Mar 22, 2007 7:29 pm Post subject: |
|
|
| Ne rade, linkove sam prekopirao sa ruskog foruma www.newshot.ru |
|
| Back to top |
|
 |
atropin

Joined: 15 Mar 2007 Posts: 396 Location: prijedor, RS Automobile: VAZ 2103
|
|
| Back to top |
|
 |
Wolf66
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 11:25 pm Post subject: |
|
|
| Kako funkcioniše rapid. share? Da li moraš da ponudiš neke svoje materijale u veličini onog materijala koji downloaduješ? Pitam jer sam pokušao da skinem održavanje i popravke raznih lada ali mi nije uspelo. |
|
| Back to top |
|
 |
Winux
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 11:55 pm Post subject: |
|
|
Rapidshare je fajl server sa kojeg mozes da downloaudejes bilo sta ako imas odgovarajuci link za taj fajl
U ovom slucaju su to oni linkovi gore:)
Rapidshare ne dozvoljava da downloadujes jedan fajl za drugim nego moras da sacekas 1 sat kako bi ponovo mogao da downloadujes bilo sta sa njihovih servera. Naravno, ako bas oces mozes da kupis i onaj Gold Account ili tako nesto ali da li je zaista potrebno ici toliko daleko
Naravno da nije
Ne znam sta si uradio pogresno kada nisi mogao nista da skines, jer imas da kliknes na onaj "button" gde pise "Free" i potom te pita sa kog ces servera da skines i da upises kod
Simple as that
Ako bas ne zelis da cekas 1 sat do sledeceg downloada, otvorish konzolu to jest command prompt a to ces uciniti na sledeci nacin
Start > Run
tu upises "cmd" (bez navodnika)
i otvorice ti se konzola, zatim tamo ukucas "ipconfig /flushdns" (opet bez navodnika)
i "operesh" dns, potom mozes da skines sledeci fajl bez da cekas:)
Mozda ces morati da se diskonektujesh i ponovo konektujesh na net ili ovu radnju obavis offline pa se konektujes
znam da ovo pali, samo odavno ne koristim windows kao operativni sistem pa sam zaboravio
Pozz!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Wolf66
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 4:14 pm Post subject: |
|
|
| Winux wrote: | Rapidshare je fajl server sa kojeg mozes da downloaudejes bilo sta ako imas odgovarajuci link za taj fajl
U ovom slucaju su to oni linkovi gore:)
Rapidshare ne dozvoljava da downloadujes jedan fajl za drugim nego moras da sacekas 1 sat kako bi ponovo mogao da downloadujes bilo sta sa njihovih servera. Naravno, ako bas oces mozes da kupis i onaj Gold Account ili tako nesto ali da li je zaista potrebno ici toliko daleko
Naravno da nije
Ne znam sta si uradio pogresno kada nisi mogao nista da skines, jer imas da kliknes na onaj "button" gde pise "Free" i potom te pita sa kog ces servera da skines i da upises kod
Simple as that
Ako bas ne zelis da cekas 1 sat do sledeceg downloada, otvorish konzolu to jest command prompt a to ces uciniti na sledeci nacin
Start > Run
tu upises "cmd" (bez navodnika)
i otvorice ti se konzola, zatim tamo ukucas "ipconfig /flushdns" (opet bez navodnika)
i "operesh" dns, potom mozes da skines sledeci fajl bez da cekas:)
Mozda ces morati da se diskonektujesh i ponovo konektujesh na net ili ovu radnju obavis offline pa se konektujes
znam da ovo pali, samo odavno ne koristim windows kao operativni sistem pa sam zaboravio
Pozz!!! |
Hvala batice. Pokušaću! |
|
| Back to top |
|
 |
Prco

|
Posted: Thu Feb 05, 2009 3:22 am Post subject: |
|
|
| Kakocu doc do ovog? Ovi linkovi ne rade, a www.newshot.ru nemogu nac ... |
|
| Back to top |
|
 |
atropin

|
Posted: Thu Feb 05, 2009 2:20 pm Post subject: |
|
|
prco, ja imam te fajlove. nazalost nemam premium na rapidshare. mislim da mediafire ne brise fajlove, pa cu malo pomalo da uploadujem pa da postavim linkove. posto sam ja spor... ekstremno spor... ne racunaj danas , sutra ili tokom ove sedmice. ove godine... mozda
zezam se... idem da vidim, gdje su mi fajlovi. |
|
| Back to top |
|
 |
atropin

|
|
| Back to top |
|
 |